fredag 7 mars 2014

Nästa syprojekt påbörjat

Jag är en sådan person som har flera projekt på gång samtidigt.Jag kan helt enkelt inte låta bli.Får jag en ide så måste jag ju prova  :-) Denna klänning till min 15 - åring har jag dock funderat på i över ett år innan jag nu vågade sätta saxen i det fina Linnetyget från Korps.Vi är intresserade av att gå på medeltids marknader och liknande och har i flera år besökt Hertig Karls marknad i Nyköping.Och blivit inspirerade av alla fina dräkter.Denna kommer inte att bli varken tidstypisk (1560-tal) eller särskilt Historiskt korrekt.Banden är i guld och vinrött och yllegarnerna är det meningen att det ska bli en broderad bård vid fållen av.Men ett första försök så nu sätter jag saxen i tyget och börjar så får vi se vad det blir . Önska mig lycka till ;-)

Alla delar utklippta och zigzagade men nu får detta arbete vila ett tag då lill tjejen plötsligt har växt ur alla sina kläder :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar