fredag 21 mars 2014

Nu ska jag sy nya kläder till 5-åringen!

Helt plötsligt är alla kläder urvuxna,och jag får äntligen sätta saxen i en del av alla fina tyger jag köpt på mig!

Tre par tights " Tiny Path"och tre par trosor"Annica" mönster från Ottobre 6/2013

Två "Prinsess castle" mönster från Ottobre 4/2013

Vill du se modellerna så gå in på Ottobres hemsida där kan man även beställa en del äldre nummer.
ottobredesign.com

Ett par shorts i modifierad modell från Allt om Handarbete 6/2003
Lite tidigt kan tyckas med shorts men snart är sommaren här :-)Tror nog att de rosa med Hello Kitty kommer att uppskattas mest av den rosa älskande dottern :-)Äntligen har jag sytt något av det här fina tyget som har legat i skåpet över 1år .Jag älskar färgerna! Kanske för att jag är född på 70-talet och uppvuxen med dem :-)
Återstår att se om den godkänns av lillbus som ääääälskar ROSA !
Då är även de svarta tightsen och shortsen sydda.Men vet inte vad jag ska tycka om shortsen som är ett omgjort mönster från Allt om Handarbete,de ser väldigt stora ut i benen inte riktigt vad jag tänkt mig.Men Lillbus får prova så gör jag om mönstret till nästa gång :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar